English | Srpski | Shqip | Македонски

Domov Tenzor

Podjetje Tenzor

Podjetje Tenzor d.o.o. že od leta 1993 na slovenskem trgu uspešno izvaja storitve tehničnega varovanja. V letih delovanja je podjetje preraslo v enega od vodilnih podjetij na področju izvajanja rešitev tehničnega varovanja za:

Kvalitetno izvedeno svetovanje, projektiranje, izvedba in nato po-prodajna podpora, podjetje ločijo od ostalih podjetij v panogi in mu dajejo ključno konkurenčno prednost. Strokoven in fleksibilen kader ter upoštevanje želja kupcev omogočata zadovoljevanje vseh potreb kupca in izvajanje celovite rešitve varovanja.


Podjetje je že leta 2001 začelo z ustanavljanjem povezanih podjetij v Sloveniji in državah bivše Jugoslavije, v letu 2005 pa so se podjetja povezala v skupino Tenzor, da bi v čim večji meri izkoristila sinergije med podjetji. V podjetju Tenzor je trenutno zaposlenih 50, v povezanih podjetjih pa še dodatnih 25 ljudi, katerih ključna vrednota je interdisciplinarno timsko delo. Tako po potrebi za izvedbo rešitve tehničnega varovanja svoje moči združijo razvojni inženirji, tehniki, projektanti in prodajni inženirji, ki skupaj pripravijo optimalno rešitev za kupca.