English | Srpski | Shqip | Македонски

Domov Svetovanje in storitve

Prednosti

  • 24-urni servis sistemov.
  • Optimalna rešitev tehničnega varovanja.
  • Strokovno izvedene študije varnostne ogroženosti, ki jih izdelamo na podlagi več kot 17 letnih izkušenj iz področja varnostne ogroženosti in tehničnega varovanja.

Storitve in svetovanje

V 17 letih delovanja smo si nabrali veliko izkušenj in znanja iz vseh področij tehničnega varovanja. Danes vam lahko na podlagi tega svetujemo kako optimalno tehnično varovati želen objekt ali premoženje. Pri izbiri sistema, ki bo zadovoljil vaše potrebe po tehničnem varovanju, se je zato potrebno posvetovati s strokovnjaki. V podjetju Tenzor so vam na voljo izkušeni prodajni inženirji, ki vam bodo s pomočjo projektivnega in razvojnega oddelka svetovali pri izbiri, konfiguraciji in postavitvi sistema. Nudimo tudi izdelavo poglobljene študije varnostne ogroženosti, ki obravnava vsa kritična področja poljubnega kompleksa.

Tak pristop omogoča pripravo rešitev na ključ - integriranih, kompleksnejših in celovitih rešitev varovanja, ki med seboj povežejo vse sisteme varovanja.

V lastnem projektantskem oddelku izdelamo projekte za vgradnjo sistema tehničnega varovanja v vseh fazah gradnje (IDZ, IDP, PGD, PZR, PZI, PID in POV). Ponujene rešitve slonijo na splošnih tehničnih normativih, standardih in pravilnikih, funkcionalno pa so plod znanja in večletnih praktičnih izkušenj na področju varovanja nakupovalnih centrov, hotelov, bencinskih servisov, javnih ustanov (šol, knjižnic, zdravstvenih domov, ministrstev,…), skladišč industrijskih ter poslovno-stanovanjskih objektov.