English | Srpski | Shqip | Македонски

Domov Projektante in arhitekte

15 let

Za projektante in arhitekte

Tehnično varovanje kot del gradbenih del in v današnjem času vse bolj ključen dejavnik dobrega počutja, predstavlja pomemben del načrtovanja in gradnje. Našim kupcem z lastno projektantsko ekipo ponujamo specializirane projektantske rešitve, želimo pa si sodelovanja tudi z zunanjimi projektanti in arhitekti, ki bi v svoje projekte vključevali naše rešitve.

Tako letno organiziramo srečanje s projektanti in arhitekti, da izmenjamo izkušnje, da predstavimo novosti, ki jih ponujamo in da se družimo. Za lažje sodelovanje med letom pa smo del spletnega mesta namenili prav Vam, projektantom in arhitektom, ki Vam bo v pomoč pri vključevanju naših rešitev tehničnega varovanja v Vaše projekte.

Pod kategorijo dokumenti in podpora boste našli vso potrebno pomoč za projektiranje tehničnega sistema varovanja, če pa se zgodi, da vam to ne bo zadostovalo, nas kontaktirajte in skupaj bomo našli pravo rešitev.

Po opravljeni registraciji Vas bomo kontaktirali in Vam dodelili uporabniško geslo. Z uporabniškim imenom in geslom boste lahko dostopali do podatkovnih listov, primerov instalacij, AutoCad elementov in konfiguratorjev sistemov.