English | Srpski | Shqip | Македонски

Domov Trgovina

Prednosti


 • Varno gotovinsko poslovanje.
 • Štetje in sortiranje kovancev.
 • Detekcija in štetje bankovcev.
 • Preverjanje pristnosti osebnih dokumentov.

Prepoznava ponarejenega denarja

Nudimo vam specializirano svetovanje in prodajo opreme za varno in enostavno gotovinsko poslovanje.

Kot specialisti in strokovnjaki za tehnično varovanje vam nudimo detektorje ponaredkov denarja ter drugih plačilnih sredstev, ki omogočajo 99 % zanesljivost pri odkrivanju ponaredkov.

V prodajnem programu imamo tudi števce denarja ter ostalo opremo in pripomočke za enostavnejše in varnejše gotovinsko poslovanje. Vsa oprema, ki jo ponujamo, je testirana na ponarejenem, pristnem, izrabljenem, izpranem in poškodovanem denarju.

Testirale so jo banke:

 • Federal German Bank,
 • Austrian National Bank in
 • Dutch National Bank.

Podjetje Cashcontrol je v sodelovanju z Evropsko centralno banko in ostalimi institucijami razvilo lastno tehnologijo za učinkovito detekcijo ponaredkov.

Ne dovolite, da vam ponarejevalci odžirajo vaš zaslužen dobiček!

Katalog izdelkov

 • CashControl CCE 100 Plus

  Eden najzanesljivejših in najhitrejših detektorjev na trgu. Zaradi enostavne uporabe, izredne fleksibilnosti, natančnosti in možnosti prirejanja delovanja je primeren za vsa delovna okolja in dejavnosti. Prepoznava 4 zaščitnih elementov hkrati: MT(kovinska nitka), MG (magnetno črnilo), IR (infrardeče lastnosti) in 2D (prepoznava formata). Pregleduje evro bankovce in brezplačna nadgradnja za druge valute. Evro bankovci se preverjajo po vseh štirih zaščitnih elementih, pri drugih valutah so možne omejitve.

 • CashControl CCE 320

  Naprava CCE 320 omogoča zelo hitro preverjanje in štetje  različnih ali sortiranih evro bankovcev. Omogočen je prikaz skupne vrednosti preštetih bankovcev ali prikaz vsote posameznih vrednosti bankovcev. Izjemna prepoznava 5 zaščitnih elementov hkrati (MT( kovinska nitka), MG (magnetno črnilo), IR (infrardeče lastnosti), 3D (prepoznava formata) in UV (uv-zaščita)) vas obvaruje pred ponaredki. Izjemna lastnost naprave je, da preverja in šteje bankovce s hitrostjo do 1.600 bankovcev na minuto. Samodejna ustavitev naprave ob prešteti nastavljeni količini bankovcev. S pritiskom na gumb lahko izklopite vse funkcije preverjanja ponaredkov in preštejte darilne bone in bonuse, seveda če so velikosti usklajene s tehničnimi lastnostmi naprave.

 • CashControl CCE 410

  Naprava omogoča enostavno štetje in razvrščanje večje količine kovancev. Z možnostjo prilagajanja premera in debeline kovancev uporabljajo napravo CCE 410 po vsem svetu za različne vrste kovancev. Različni kovanci se vsujejo na sortirno ploščo (manjše količine) ali v predal. Naprava loči kovance, ki niso v skladu z nastavljenimi parametri v poseben stranski predal - izhod. Na ta način lahko različne kovance v večih zaporednih postopkih razvrščamo in štejemo. Z individualno nastavitvijo premera in debeline kovancev lahko z CCE 410 štejemo različne žetone in zbirateljske kovance. Hitrost štetja do 2.500 kovancev na minuto.

 • CashControl CCE 460

  Cash Control CCE 460 je eden izmed najboljših profesionalnih naprav za štetje in sortiranje kovancev, do 8 različnih vrednosti evro kovancev (opcija: druge valute) (1C - 2C - 5C - 10C - 20C - 50C - 1 € - 2 €) +  neobvezno 9. vrednost. CCE 460 naprava lahko sprejme do 3.000 različnih kovancev in jih natančno prešteje in razvrsti. Zmogljivost naprave je 2.000 kovancev na minuto. S pomočjo preglednega sistema poročanja imamo zmeraj na voljo natančne obračune količin in vrednosti kovancev. Z dodatno opremo lahko kovance takoj razvrstite v »tulce« ali vrečke za kovance za banko. Vnaprej se lahko določijo števila kovancev za »tulce« ali vrečke, tako da se naprava ob nastavljeni količini samodejno ustavi.
  Dodatna oprema:
  • predal za pritrjevanje nosilca za vrečke in cevi za pritrditev »tulcev«,
  • nosilec vrečke,
  • snemljiva cev za »tulce« za kovance, posamično za vse vrste kovancev,
  • zunanji prikazovalnik,
  • termični tiskalniki

 • CashControl CCE 205

  Naprava CCE 205 omogoča zelo hitro preverjanje in štetje sortiranih evro bankovcev in drugih valut.  Izjemna prepoznava 5 zaščitnih elementov hkrati (MT( kovinska nitka), MG (magnetno črnilo), IR (infrardeče lastnosti), 3D (prepoznava formata) in UV (uv-zaščita)) vas obvaruje pred ponaredki. Izjemna lastnost naprave je, da preverja in šteje bankovce s hitrostjo do 1.600 bankovcev na minuto. Samodejna ustavitev naprave ob prešteti nastavljeni količini bankovcev. Samodejni ali avtomatski vklop naprave, nastavljivo štetje svežnjev – BATCH, oz. prosto štetje bankovcev. S pritiskom na gumb lahko izklopite vse funkcije preverjanja ponaredkov in preštejte darilne bone in bonuse, seveda če so velikosti usklajene s tehničnimi lastnostmi naprave.

 • CashControl CCE 400

  Obračuni v restavracijah, blagajniškem in POS področju zahtevajo pri štetju kovancev ogromno časa, ta čas lahko bistveno skrajšate s pomočjo naprave CCE 400. Naprava šteje in sortira različne evro kovance in jih sortira po posameznih predalčkih, na ta način lahko enostavno preštete kovance vrnete nazaj v blagajno. Natančno poročilo prikazuje število preštetih kovancev, posamezno skupno vrednost evrov po različnih kovancih in celotno vrednost preštetih kovancev. Z izbiro posebne funkcije lahko vnaprej definirate želeno število preštetih kovancev in na ta način v vse blagajne vračate enako število kovancev. Hitrost hkratnega sortiranja in štetja kovancev je 230 kovancev na minuto.